Video, kurį bijojau, kad pamatys kiti

Video, kurį bijojau, kad pamatys kiti

Nuo šio video viskas ir prasidėjo.

Buvo karštas vasaros penktadienis. Ruošėmės vykti pas Ričardo tėvelius Pakruojyje. Tuo metu aš tik šiek tiek darbavausi su Raypath produktų pardavimais, o Ričardas turėjo pora kitų savo veiklų.

Tą dieną Ričardas sako: o gal padarykim video, kaip su šluostėmis galima nusivalyti langus, ir video paleiskim tik Pakruojui ir rajonams aplink Pakruojį (taip galima nustatyti, kai paleidžiama mokama reklama Facebook’e). Ričardas, tobulai kalbantis taisyklinga lietuvių kalba, video kalbėjo savo regiono akcentu. Juk video - saviems, ane? Pakruojiečiai atpažins, kad savas ir žmonėms lengviau susitapatinti.

Nufilmavome šį video… kuris man LABAI nepatiko. Matėsi netobula namų tvarka ir pati sau neatrodžiau, toli gražu, tobulai.

Bet taip jau būna su šiais praktiniais video - paprastai perfilmuoti nebesigauna, nes paviršius jau nuvalytas. Turime vieną šansą.

Ričardas mane nuramino, kad viskas čia gerai, nes gi video nekelsime į savo puslapį, o tik kaip reklamą paleisim vienam mažam LT regionui, kuriame manęs praktiškai niekas nepažįsta (tuo metu dar tikrai labai rūpėjo, ką gi pažįstami pasakys).

Taigi, “užkūrę” reklamą šiam video, išvykome į Pakruojį. …Nesitikėjome tokio susidomėjimo ir tokios gausos žinučių paprastai taip nebūna su reklamomis. Įprastai reikia laiko nuosekliai ir profesionaliai su tuo padirbėti ir nemažai pinigų investuoti, kad pasiekti bent mažą dalį rezultato, kurį mes pasiekėme per tą savaitgalį. Mus tikrai lydėjo tiesiog sėkmė.

Tą savaitgalį turėjome tikrai nemažai susitikimų, pardavimų ir netgi pirmąjį savo produktų pristatymą. Išpardavėme visas prekes ir priėmėme užsakymus į priekį, kuriuos išsiuntėme pirkėjoms, kai grįžome į Vilnių.

Taip pat dar noriu paminėti, kad šis video, toli gražu, nepasiliko tik Pakruojo apylinkėse. Jau sekančią dieną juo dalinosi mano tėveliai Alytuje, draugai Vilniuje ir pan. Neįsivaizduoju, kaip juos ši reklama pasiekė. Ir tai buvo mūsų vienas sėkmingiausių, vienas daugiausiai peržiūrų sulaukęs ir vienas daugiausiai pardavimų sugeneravę video iki pat šiol.

Ką iš šio video išmokome? Kad Jums nereikia nušlifuotų reklamų - namus valomės ne su aukštakulniais ir ne su vakariniu makiažu. O namuose - ne visada tobula tvarka. Yra vietų, kurias pamirštame ir po kiek laiko pamatome, kad oj kiek ten visko prisikaupę. Ir žinot ką? Pas daugumą taip yra. Ypač pas tuos, kurie komentuoja po kai kuriais video: “nevala, kaip galima būti tiek apskretus ir pan”. Juk mus erzina kituose tai, ko nemėgstame savyje.

Šio video dėka praktiškai visi kiti mūsų video yra filmuojami tik vieną kartą. Su mintimi, kad turime nuostabią, kokybišką, greitai augančią auditoriją, kuri mus myli tokius, kokie esame - netobulus. AČIŪ, kad Jūsų dėka galime išlikti autentiškais ir dirbti tai, kas mums yra malonu, nes galime būti savimi kiekvieną dieną!

Taigi, ta proga, kad šiandien yra saulėtas savaitgalis ir langų valymo sezono pradžia, nusprendėme su Jumis tuo pasidalinti.

P.s. Šiame video mes langų valymui naudojame šluosčių komplektą, su kuriuo puikiai nusivalo ir langai. Tačiau per laiką eksperimentavimo įsitikinome tiek mes, tiek mūsų klientai, kad vis tik langų express valytuvas yra būtent tas įrankis, kuris užtikrina langų valymo proceso greitį, paprastumą ir visada džiuginantį rezultatą.

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.

Klientų atsiliepimai