Išplauname riebaluotą indelį tik su vandeniu

Išplauname riebaluotą indelį tik su vandeniu

Su mini šluoste ir vėsiu vandeniu išvalome riebaluotą indelį.

Kai žmonės atranda Raypath šluostes, turbūt neįitikinamiausiai skambantis dalykas būna tas, kad šluostė puikiai valo riebalus tik su vandeniu. Konkrečiau - vėsiu arba šaltu vandeniu (priešingai nei mes esam įpratę valyti riebalus).

Šiame video aš, Ričardas, Jums noriu būtent tai ir pademonstruoti - kaip lengvai ir kokybiškai Raypath šluostės pluoštas sutraukia į save riebalus ir jais nemozoja paviršiaus. Taip yra dėl ypatingos pluošto struktūros, apie kurią išsamiau papasakojau šiame ankstesniame mūsų video: https://www.svarasusypsena.lt/blogs/sluostes-valo/kaip-veikia-raypath-sluostes-pluostas.

Po valymo šie riebalai nesunkiai išsiplauna su Raypath Nanosilver arba įprastu ūkiniu muilu (nufilmavome ir įdėjome video į komentarus).

Riebaluotus indus išplauti, savaime suprantama, galima įvairiais būdais. Šiuo video mes paprasčiausiai norime pademonstruoti ypatingąsias Raypath šluostės pluošto savybes.

O ar Jūs jau išbandėte Raypath? 😊

Daugiau informacijos apie šią mini šluostę bei kitus Raypath produktus (taip pat, galimybę užsisakyti), rasite mūsų puslapyje: https://bit.ly/Raypath-Mini-Sluoste.

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.

Klientų atsiliepimai