Sveiki! Ričardas čia. Apie šią šluostę ir jos sutaupomą laiką galėčiau kalbėti daug. Tai yra daiktas, kurį naudoju absoliučiai kasdien ir minimum po kelis kartus. Virtuvėje man ji greit tapo nepakeičiama.
Kadangi mėgstu gaminti maistą, daug laiko praleidžiu virtuvėje. Ir ši šluostė visada yra šalia kai reikia kažką pavalyti, išplauti kokį indą, nuriebalinti, pašalinti nepageidaująmą kvapą nuo peilio,. Ir dėka nano sidabro, ji dezinfekuoja ir neutralizuoja kvapus.
O po maisto gaminimo, visada vos keliais mostais nuvalau ir nublizginu apsitaškiusią kaitlentę. Būtent tą ir įamžinome šiame trumpame video. 2-3 dienas Vilmutei neleidau valyti mūsų kaitlentės, kad ji būtų kuo purvinesnė, kad mini šluostė turėtų daugiau darbo.
Daugiau apie šį rinkinuką virtuvės zonos priežiūrai: https://bit.ly/Raypath-Mini-Sluoste.
P.S.: Ačiū Vilmutei už tobulą operatoriaus darbą.
Malonaus žiūrėjimo ir iki kito karto!